divendres, 22 de febrer del 2013

TRISEMA GANDIA BÀSQUET 69 BÀSQUET DÉNIA 67

TREBALLADA VICTÒRIA

Els partits contra el Dénia solen ser intensos i amb resultat incert fins al final. Dijous no en va ser l'excepció. El primer quart va començar molt igualat i les cistelles s'alternaven (10-10) però la segona falta del jugador visitant, Francesc, i la seua substitucó va ser aprofitada pels gandians a fi d'aconseguir un parcial de 10-0 amb contraatacs i triples fins acabar el primer quart amb bones sensacions (20-12). El segon quart va començar de la mateixa manera, amb els locals molt posats en el partit fins aconseguir el màxim avantatge en els primers minuts (26-12). A partir d'ací, l'equip de Luis Suances tornà a recuperar sensacions fins acurtar distàncies aprofitant-se de les excessives pèrdues dels saforencs compensades pel bon rebot ofensiu i les recuperacions.
En la represa l'equip de Ferran Garcia es va deixar les piles al vestidor i va consentir que un bregós Dénia aconseguira un parcial de 3-16 que els posava per davant a falta de 5 minuts (38-42). Però els gandians de la mà de l'encert en atac de Deiby i Edu (i a pesar de les pèrdues) aconseguiren deixar el partit en un puny a l'arribar a la fi del tercer quart (50-51). L'últim quart va començar amb bona defensa local que no acabava d'aprofitar en atac. Als 6'04'' un triple de Jordi avançava el Gandia Bàsquet (56-53) i començà l'alternança en el marcador fins arribar al 67-67 a falta de 32''. El Dénia intentava parar amb faltes que els gandians no sabien aprofitar prou des de la línia de tirs lliures i l'emoció es va instal·lar en la grada fins al final (69-67) d'un partit que s'haguera pogut decantar per a qualsevol dels dos costats i que no va defraudar les aficcions d'ambdós equips.

Parcials: 20-12; 15-14 (35-26); 15-25 (50-51); 19-16 (69-67).
Han jugat: Jordi (18), Vicent (4), Rubén, Carlos (12), Bob (12) -quintet inicial, Lluís (6), Tomass (2), Rafa (2), Edu (5), Deiby (8) i Cristian.
Valoració: Jordi i Carlos (22), Bob (15), Deiby i Lluís (8).
Parcial personal: Carlos (14), Vicent (7), Jordi (4), Rubén (3).