dissabte, 16 de març del 2013

ÁLBOR GODELLA 59 TRISEMA GANDIA BÀSQUET 61

UNA VICTÒRIA IMPORTANT PER A MANTINDRE LES OPCIONS

Divendres a les 21 h es visitava la difícil pista del Godella, que ens havia guanyat al pavelló en la primera volta. El primer quart va començar amb moltes imprecisions cara a cistella que propiciaren un parcial inicial d' 11-2 al minut 5. Després es recuperà un poc l'equip de la Safor però amb un percentatge fluixíssim de tirs de camp (4 de 16) es va acabar amb  un 13-9 favorable a l'equip de l'Horta en un quart en què els dos equips competien a imprecisions. En el segon quart no es va aconseguir acurtar el marcador i els locals se n'anaren de 9 (27-19) a falta de 2'30'' amb uns gandians que seguien poc fins en el llançament (6 de 16) però que amb lluita i contraatac es pogué arribar al descans amb un 29-23 que permetia albirar esperances.
En la represa, els jugadors de Ferran Garcia es posaren les piles i amb un Jordi pletòric s'acostaren a un 32-31 en el minut 3 i aconseguiren empatar a 41 a falta de dos minuts però se seguia fallant en el  rebot defensiu que no aconseguia ser tan determinant com en altres ocasions i deixava segones opcions als jugadors locasls que amb un parcial de 6-0 tornaven a deixar el marcador en 47-41. Un 0-6 inicial en l'últim quart amb un Carlos ben actiu dóna avantatge als gandians (47-48) però els locals reaccionaren amb un marcador ple d'alternatives fins arribar a un 57-54 a falta de minut i mig per acabar. Una Cistella de Lluís apretava el marcador (57-56) però els godellers se'n tornaren a anar (59-56) i va aparéixer Deiby amb un triple decisiu després de passar la pilota pels cinc jugadors. Una bona defensa amb rebot de Bob ens donà l'última oportunitat que va acabar amb una penetració valenta de Lluís per donar la victòria al Gandia Bàsquet en la nit de la plantà.
Este resultat permet que els gandians mantinguen les opcions d'accedir a la final a quatre i que passen per guanyar l'Alginet el pròxim dimecres 20 de Març a les 19.30 h en el pavelló.
Han jugat: Jordi (13), Deiby (7), Lluís (11), Edu (6), Bob (5) -quintet inicial, Tomass (2), Carlos (14), Vicent (3) i Edu (6).
Valoració: Carlos (20), Bob (15), Deiby (12), Jordi (11), Lluís (9)
Parcial personal (+/-): Carlos (18), Deiby (7), Rubén (3).