dissabte, 9 de març del 2013

VALÈNCIA BASKET 92 TRISEMA GANDIA BÀSQUET 63

COMPETINT TRES QUARTS AMB EL LÍDER IMBATUT

El partit va començar amb les mateixa bona impressió que el passat diumenge que es va guanyar el segon classificat. Però dissabte teníem a un València Basket, imbatut i jugant en casa amb tot el que això significa. I convocant als cinc jugadors que solen jugar amb l'equip EBA per evitar la sorpresa. Tot i amb això, els gandians van eixir molt seriosos, dominant el rebot defensiu i només la mala sort cara a cistella i les pèrdues (8) van impedir un resultat més ajustat en acabar el primer quart (20-14). En el segon quart amb la mateixa tònica fins arribar a reduir distàncies (26-21) però la maquinària rebotadora local començà a funcionar sense que els nostres milloraren en les pèrdues (9 en este quart) per acabar amb un 38-28 per als taronja.
En la represa un parcial 10-0 per als locals acabà amb les possibilitats d'un Gandia Bàsquet incapaç d'anotar amb facilitat i amb desajustos defensius i pèrdues (9 una altra volta), que permeté a la maquinària del València sentenciar el partit. L'últim quart va ser un festival anotador dels tots equips i que acabaren guanyant els gandians però que no impedí la clara victòria del millor equip valencià, una temporada més.

Han jugat: Jordi (7), Deiby (2), Lluís (9), Edu (10), Bob (18) -quintet inicial, Carlos (9), Tomass (5), Vicent, Rubén (3) i Cristian.
Valoració: Bob (28), Lluís (13), Edu (9), Carlos (7).