dilluns, 4 de març del 2013

MERIDIANO ALACANT 60 GANDIA BÀSQUET 66

EL MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA

La vesprada de diumenge el Gandia Bàsquet va jugar un seriós partit que li va permetre véncer el segon classificat, el Lucentum. I això que els alacantins comptaven amb un jugador que ja ha disputat 23 minuts en l'equip LEB OR que dirigeix Rubén Perelló (que ens va tornar a visitar) i que per primera volta era convocat en l'equip júnior: el txec Rado va aconseguir 16 punts i va tindre 18 de valoració però no va poder decantar el partit del costat local a causa de la gran defensa que va tindre.
 El partit va començar on agrada als gandians, amb una defensa que impedia llançaments fàcils als locals i amb gran domini del rebot defensiu (12) i Bob mostrant les seues qualitats. En atac, sense rifar el baló i amb decisió davall cistella per acabar amb un parcial favorable (12-13). En el segon quart, la mateixa tònica fins arribar a un màxim avantatge de 7 punts (19-26) a falta de 3 minuts i això a pesar de l'escàs encert en tirs de 3 (5 errats) que eren compensats per la inoperància local en els tirs lliures (0  de 8). S'arribava al descans amb un ajustat 25-29.
En la represa el control del partit dels saforencs permetia mantindre l'avantatge amb només 4 pèrdues i  amb molt bona selecció de  llançaments (7 cistelles i 4 tirs lliures anotats amb i només 5 errades). A la fi s'arribava a la fi del tercer quart amb una curta distància però manant en el marcador (41-47). L'últim quart començà amb els minuts més excel·lents d'un partit que ja estava sent-ho. Un parcial de 0-8 amb  Jordi, Lluís i Bob molt encertats en la cistella rival, posaren la màxima distància en el marcador (41-55) a falta de 5'45'' per acabar el partit. Es continuava dominant fins arribar a una sèrie de dos triples i un dos+1 local que posaren el marcador en un 56-62 que encara s'acurtà a 60-62 a falta de 39'' i possessió gandiana. Però va aparéixer Tomass que encistellà un triple providencial que sentencià el partit.
Gran partit dels jugadors de Ferran Garcia que demostraren el nivell que poden arribar a tindre si estan en forma i concentrats. Cal esmentar l'espectacular actuació de Jordi, que va dirigir l'equip durant quasi els quaranta minuts, ben secundat per Bob i Lluís que en van jugar 30 i acompanyats de la resta de jugadors que van eixir a la pista sempre ben concentrats i amb moltes ganes i cap.

Han jugat: Jordi (11), Deiby (5), Lluís (10), Edu (3), Bob (14) -quintet inicial, Tomass (9), Vicent (3), Carlos (9), Rafa i Rubén (2).
Valoració: Bob (29), Tomass (15), Carlos (11)
Parcial personal (+/-): Carlos (14), Tomass (8), Jordi (6)